Jdi na obsah Jdi na menu

Máme doma Smějící se žížalu!

Jak už jsme zde zmiňovali, na oživení našeho chovu jsme si koupili mladou krásnou fenku Charlote Zlatý Most, jejíž tatínek je slavný Wilhelm von Erikson, který na Výběrovém závodě na MČR obsadil krásné 3. místo mezi všemi plemeny a získal titul CACT. A tak je s naší mladou slečnou doma spousta psiny.

jazyk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Společnými silami se ji všichni snažíme vychovávat, ale zatím nám to moc nejde. Na výcvik je moc šikovná a všechno ji baví. Ale jako každý erdel je přesvědčená o tom, že je chytřejší než její psovod.

kouka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ale vycvičit se ji snažíme. Hlavně náš velitel zločinecká palice Zoran postrach ulice. Ten je z toho našeho pokladu nadšený snad nejvíc. Celý den ho provokuje a nutí ho víc a víc cvičit. Proto jsme taky nakonec skončili na mistrovství ATK v kategorii IPO 2 druzí.

igp7197.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak vidíte, stále nezahálíme a míříme výš a dál. Na začátku letních prázdnin jsme na LVT Březník slavně složili stopařskou FPr3, kde naší psí slečně kolektiv vymyslel pro její přátelskou povahu přezdívku Smějící se žížala. Jen nám bohužel komentuje každou hloupost.

zkousky.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ani s Charlote/Šari Vari/Žížou nezahálíme. Všichni se těšíme na její první výstavu za již méně než dva týdny v Žebětíně. Ale předtím se ještě na týden podívám i se starším a již sehraným duem na soustředění mládeže MSKS.

Znovu a znovu se přesvědčuju o tom, že mít erdela je vlastně největší životní zážitek. Tak uvidíme, kam to ještě naši hrdinové dotáhnou.

pusa.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář